Superloges regeren de wereld, en de superloge Ecclesia de katholieke wereld

De Italiaanse topvrijmestelaar Gioele Magaldi schreef een boek vol onthullingen over het bestaan van internationale superloges, die het lot van de wereld in handen hebben.

De Duitse zelfstandige onderzoeker Johannes Rothkranz schreef van dit boek een serie verklarende samenvattingen in het Duits:

Aan het eerste deel daarvan ontlenen wij het volgende:

ECCLESIA, “democratisch-progressief”, niet alleen geworteld in het Vaticaan maar, net als de vrijmetselaarsvereniging B’nai B’rith, actief over de hele planeet, in katholieke wereld- en religieuze structuren [d.w.z. wereld- en religieuze geestelijkheid] en in katholieke leken- of kerkelijke verenigingen en bewegingen.

De oorspronkelijke loge is, uitzonderingen daargelaten, voorbehouden aan priesters en prelaten. De Latijnse naam betekent kerk. Het bestaan van deze zeer bijzondere Original Lodge behoeft geen lang commentaar; het bevestigt alles wat wij nu al meer dan een kwart eeuw onophoudelijk verkondigen, namelijk: de Kerk van Vaticanum II is een antichristelijke constructie die perfect in bezit is genomen door de Vrijmetselarij, heeft niets gemeen met de bovennatuurlijke heilsinstelling van de Rooms-Katholieke Kerk die door de Godmens Jezus Christus is gesticht, maar een zekere bedrieglijke schijn!

Te bestellen bij: https://www.verlag-anton-schmid.de/index.php?page=shopsearch

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.