Over

Trouw Katholiek is geen organisatie, maar een geest. De geest van trouw aan de Katholieke Kerk, die als Bruid van Christus, de Waarheid, en als Pilaar van de Waarheid, veel vervloekt en verboden heeft wat nu in de afvallige conciliekerk, de openbare kerk na Vaticanum II, gemeengoed geworden is. Trouw Katholiek gaat gewoon door, waar de Vaticanum II-kerk zich heeft afgescheiden van de Moederkerk. Geen pseudopaus, geen pseudobisschop, niemand van de conciliekerk heeft enige zeggenschap over de ware Katholieke Kerk. Zij mogen doen wat zij willen, wij blijven trouw aan de Katholieke Kerk met haar ware Pausen en haar ware Concilies en het onveranderlijke Geloof van alle tijden. Zij bekijken het maar…

U vindt onze postbus op de Parcivalring 429, 5221 LJ te ‘s-Hertogenbosch, ons mailadres is trouwkatholiek@gmail.com.

Wij geven elk kwartaal ons blad uit: Introibo, met artikelen uit heden en verleden over de waarheid van het geloof en de onwaarheid van ketterijen. Vraag een gratis proefnummer aan!

Introibo en deze webstek staan onder toezicht van trouwe katholieke priesters, die het modernisme en Vaticanum II verfoeien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.